Archief
Een impressie van de Hurley dag in Huizen 2008, klik hier.
Een impressie van de Hurley dag in Huizen 2010, klik hier.
De ligplaats v.d. leden per provincie en het aantal per type.
HY-club
Hurley is een Ierse jongensnaam. Het betekent `zee getijde`.
Arne Borghegn Ontwerper & bouwer Hurley 750 & 800 in Denemarken Rob & Joke de Wayer Oprichters van de On-Line Hurley club in 2005 Cor Veerman Organisator van de Huizer zeildagen. Leo Sluijters Organisator van de Huizer zeildagen. (vermoedelijk overleden)  Joop & Joke Jager Voormalig eigenaars van Jachtbouw Twente. Maja Trommelen Bestuurder van de Hurley club na Joke en Rob de Wayer. Ed Bezuijen Beheerder van de website vanaf 2015. Holland Yachting in Harderwijk Voormalig importeur Hurley jachten. (tot ca. 1990 ?) Conyplex in Medemblik Voormalig producent van de rompen. (Contest werf) Harpol in Midlum,Harlingen Producent van de rompen (Bouwer van o.a. de Kievit. Failliet in 2007) Flevo Moulding in Emmeloord Voormalig producent van de rompen. (Faillisement in 2010) Jachtbouw Twente in Hengelo Producent van de Hurley zeilschepen (ca.1990 tot 2003) De Eemhof in Zeewolde Producent van de Hurley zeilschepen (2003 tot 2015) 2016 Bericht van de Eemhof. De Hurley 800 / 830 wordt niet meer gebouwd. Zij hebben nog wel de mallen.
De website wordt belangeloos onderhouden. Er zijn wel kosten voor de website (Hosting). Uw donatie voorziet daarin. Zie de knop op de 1e pagina. Stuur mij een mailtje indien dit niet lukt en u wilt bijdragen. Ook als u een vaantje wilt bestellen. Alle aangeleverde foto`s dienen vrij van rechten te zijn en blijven ter verantwoording van de afzender.  Aan de artikelen of foto`s op de website kunnen geen rechten worden ontleend.
      Colofon
(Nadat de ledenlijst geheel is gecontroleerd wordt hier een betere grafiek (en) van gemaakt. De huidige grafiek (en) zijn in 2010 gemaakt a.d.h.v. de website ledenlijst.)
De Hurley zeildagen zijn gehouden in:
1992
1993
1994
1995
2000
2007
1996  1 e  LUSTRUM
1
De blauwe vlag is er voor iedereen die ons vaarwater schoon wil houden. U kunt de vlag voor uw schip gratis verkrijgen. Klik hier.
Het Hurley vaantje Koen Verbeek van ontwerpbureau “Koen Verbeek” heeft belangenloos een paar ontwerpen gemaakt. Na overleg met de leden is onderstaand ontwerp als de beste beoordeeld. (Okt. 2017 zijn er nog 8 op voorraad.) Koen vaart zelf ook in een Hurley.
Bent u lid en wilt u een vaantje hebben, mail dit dan naar eduardjohan()ziggo.nl  Vermeldt uw adres i.v.m. een eventuele tussentijdse verhuizing van u. U ontvangt daarna de gegevens voor de betaling.   Uw gegevens worden gecontroleerd a.d.h.v. de ledenlijst, dus mailtjes van niet leden hebben geen zin.
Voor het vaantje naar beneden scrollen!
O
Alle leden die de kosten hebben voldaan hebben het vaantje ontvangen.   Van de fabrikant;   Het vaantje wordt gemaakt van polyester vlaggendoek. Dit heeft een speciale structuur waardoor de druk op het doek lager blijft bij sterke wind. De randen zijn niet gezoomd zoals bij standaard vlaggendoek. Dit omdat het materiaal niet zo snel rafelt als normaal doek. Het vaantje zou dus langer mee moeten gaan. We willen graag uw ervaring betreffende de slijtage horen.  Inmiddels is bekend dat het koordje niet zo goed tegen de zon bestand is.   Suggestie:  Hang het vaantje alleen in het want als u aan boord bent. Bijkomend voordeel is dat anderen daaraan ook kunnen zien dat u er bent.